1 Carlsberg 1883
500 gram oksekød i tern
50 gram smør
1 chili mellem stærk ( tilsæt ikke mere end du er sikker på familien kan klare)
6 fed hvidløg store
2 løg
½ l fløde
Åben Carlsberg, og hæld i et glas. (nydes under madlavning. )
Smelt smørret i en stegegryde, og snit chili i små stykker og hæld i.
Derefter hæld kødet i gryden og lad det brune, Snit hvidløg i små strimler og tilsæt dem.
Skær løgene i grove stykker og put i gryden. Lad tingene stå og simre 15 minutter, mens du skrælder kartofler.
Tilsæt hele peberkorn efter smag, og derefter ½ l fløde
Lad retten stå og simre, ca en halv time, hvorefter du kan smage til med salt.
Kartofler sættes over så det passer med tiden hvor retten ellers er færdig. Der er rigeligt til 4 personer, og det er guf :) :)
Velbekomme :) :)
Kommentarer
Send en kommentar