Lidt godt hverdags mad, på ½ til 1 time



Jeg kan se at en del følger med på mine opskrifter :) Det er jo glædeligt at se :) MEN det må jo være ved at blive lidt ensformit med stegt flæsk og en pasta ret. Så i får lige en ny ret her .... som så er en gammel kending, men på min måde :)

Millionbøf, er en ret jeg ved at chauffører sætter stor pris på, så det er det den står på idag.

Start med det sædvanlige glas, med vin eller øl :) drikkes stadigt under madlavning.

1 pakke med bacon tern steges af i en gryde

4-500 gram hakket oksekød, hældes ned til bacon og brunes af. brug bare god varme, men hold øje med kødet og vend det rundt jævnligt.

Skær et par løg i grove tern. Brug nogle små søde tomater og skær ligeledes dem i 4 stykker. Hæld det hele i gryden.

Hæld en ½ litter fløde i gryden, og sænk varmen så retten står og simre. Retten koger stille og roligt ind, og der behøves ingen jævning.

når retten er oppe at koge/ simre putter du lidt engelsk sovs i, ikke mere end en teskefuld. put en spiseskefuld solbær marmelade i, og smag så til med salt og peber.

Retten kan bruges sammen med pasta, ris, kartofler, eller kartoffelmos.

Smager fantastisk :) Velbekomme

KE


Kommentarer