Super fed opskrift på hurtig mad



Opskriften er selvfølgeligt afhængig af antal personer :) Men lad os starte med en person, så kan i selv gange op.

Mange unge såvel som ældre har svært ved at lave god mad, og det er rigtigt synd, for det er faktisk nemt. Man behøver ikke en masse kemi og tilsætnings stoffer. Jeg er sikker på at enhver ernærings ekspert vil slå knuder på sig selv når de læser mine opskrifter, men fred være med dem,
                                                  JEG LEVER KUN 1 GANG

Det du skal bruge til min udgave af stegt flæsk og persille sovs er følgende :

Et glas hvidvin

En Carlsberg øl  (Tuborg kan bruges i nøds tilfælde .... Under INGEN omstændigheder Export øl, da                              de er med til at nulstille cabotageture for østbiler )

1 pakke stegeflæsk ( ca 20 stykker, da de har det med at fordufte under stegning, og blive reduceret til under 10 stk )

Kartofler efter behov

1 løg  ( ikke for stort )

En god dusk persille ( frossen kan bruges )

En klat stege magarine

En ½ liter mælk

Salt og peber

Rødbeder

Det tager ca en halv time, og så er du klar til at spise.

1. Start med at hælde et glas koldt hvidvin op i et glas. ( Drikkes under madlavning )

2. Sæt pande på varme, med en smule magarine, og skræld så kartoflerne mens magarinen bliver varm. Det passer nogenlunde med at sætte kartofler til kogning, når magarine er varm til stegning.

3. Salt op peber på begge sider af flæsket, og så på en godt varm pande ( det er her flæsket begynder at lave et forsvindings nummer )

4. Når du sætter det sidste hold flæsk over, sætter du en gryde på lav varme med magarine til sovs.
Samtidigt hakker du dit løg fint.

5. Sovsen laves på følgende måde: Smelt magarine, og tilsæt en spiseske fuld mel ( med top ) sørg for at rør mel og magarine sammen så der ikke er klumper i. Derefter tilsæt mælk efter hvor tyk du vil have sovsen. Hæld de hakkede løg i, samt det stegefedt som er på panden og lad sovsen koge op ved svag varme så det ikke brænder på. Derefter hælder du persillen i og lader den koge med ( hvis du bruger frisk persille, så husk at det kun er toppen du skal bruge, Urtepotte og jord må under ingen omstændigheder puttes med i maden )

6. Du kan nu tjekke kartofler, de er sansynligvis færdige, det samme er flæsk, og sovs. anret nu talerken, knap øl op, og find bestikket frem, maden er færdig og der er gået ca en ½ time  :) :)

7. PS ..... Husk rødbederne .......

Det smager himmelsk  VELBEKOMME

KE




Kommentarer